портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін провів робочу нараду у Торецьку

Опубліковано 23 жовтня 2023 року, 12:34

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін провів нараду у прифронтовій Торецькій громаді.

Головне питання на порядку денному – евакуація дітей до більш безпечних регіонів. Станом на сьогодні у Торецькій громаді залишаються 235 дітей, які перебувають у постійній небезпеці. Торецька громада щодня зазнає численних обстрілів – загроза життю і здоров’ю не зникає.

- Батьки та опікуни повинні розуміти, що відповідальність за життя дітей лежить на них. Залишатися у Торецьку чи на території громади означає наражати дітей на невиправданий ризик. Ми надаємо всі можливості для евакуації – цими можливостями треба користуватися, – сказав Вадим Філашкін.

Також на нараді обговорили стан готовності Пунктів незламності у громаді та підготовку до зимового сезону. Через активні бойові дії у Торецькій громаді неможливо відновити централізоване опалення, тому жителі мають бути забезпечені альтернативними джерелами теплової енергії.

Під час наради Вадим Філашкін відзначив, що обласна і місцева влада, а також міжнародні партнери продовжують спільно працювати над тим, щоб навіть прифронтові громади змогли успішно пройти зиму, незважаючи на активні бойові дії.