портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін провів зустріч з міжнародними партнерами

Опубліковано 31 серпня 2023 року, 14:14

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін провів зустріч зі спільною делегацією міжнародної незалежної організації “Інтернешнл Крайсіс Груп”  та міжнародної гуманітарної місії Mercy Corps. Участь у зустрічі взяли директорка програм Європи та Центральної Азії “Інтернешнл Крайсіс Груп” Ольга Олікер, старший радник з безпекових питань Mercy Corps Петро Баб'як, а також інші представники організацій.

"Сьогодні Донеччина, як і вся Україна, переживають скрутні часи. Гуманітарна та безпекова ситуація в регіоні дуже складна - гинуть цивільні та військові, нищиться інфраструктура, цілі міста стираються ворогом з лиця землі. Але одночасно ми шукаємо шляхи допомоги цивільним, відбудови інфраструктури та цілодобово працюємо над облаштуванням військових. Сподіваємось, сьогоднішня зустріч створить нагоду для плідного обговорення конкретних напрямів співпраці", - звернувся до присутніх заступник очільника області. 

Під час зустрічі говорили про безпекову та гуманітарну ситуацію в області, зокрема про проблему забруднення територій вибухонебезпечними предметами та шляхи подолання.

Окремо розглянули питання надання допомоги підрозділам Збройних сил України, які виконують завдання з оборони держави на території Донеччини.