портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін відвідав прифронтове Водяне

Опубліковано 02 квітня 2020 року, 17:34 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

1 квітня у рамках робочого візиту заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін та начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін відвідали Водяне. Вони поспілкувалися з мешканцями та дізналися про основні проблеми місцевих, а саме: пошкоджені внаслідок бойових дій будинки, відсутність кваліфікованих медиків, складність в отриманні лікування. Крім того, представники ДСНС передали жителям 2 генератора. 

Водяне – особливий населений пункт на мапі Донецької області. У селищі проживають менше десяти людей. Інфраструктура майже відсутня. Значно ускладнюють ситуацію і бойові дії, що тривають лише у кількох кілометрах. Мешканці чи не щодня чують вибухи снарядів, часто знаходять осколки на власних городах. Крім того, для місцевих жителів, серед яких лише пенсіонери та люди похилого віку, вкрай необхідна кваліфікована медична допомога. Адже у селищі складно купити навіть найнеобхідніші ліки. Сьогодні, коли вкрай необхідно дбати про найбільш вразливі верстви населення, рятувальники Донеччини продовжують надавати допомогу мешканцям прифронтового Водяного.

Донецька облдержадміністрація спільно з Головним управлінням ДСНС України в Донецькій області опікуються кожним мешканцем прифронтового населеного пункту і роблять усе можливе, аби люди вчасно отримали необхідну допомогу.