портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін вручив медаль «За працю і звитягу» начальнику Селидівської міської військової адміністрації Анатолію Немченку

Опубліковано 29 травня 2024 року, 11:50

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адмінінстрації Вадим Філашкін вручив відзнаку Президента України — медаль «За працю і звитягу» начальнику Селидівської міської військової адміністрації Анатолію Немченку.

Також нагрудними знаками «Знак пошани» Донецької ОДА відзначили працівників Бахмутської РДА — завідувача сектору внутрішнього аудиту  Юрія Пономаренка та начальника відділу з питань оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Юрія Мухіна. Крім того, почесну грамоту Донецької ОДА отримав перший заступник голови Бахмутської РДА Роман Большаков. 

«Вдячний колегам за самовіддане та відповідальне ставлення до своєї роботи. Вони зробили вагомий внесок в організацію роботи з евакуації населення, доставки гуманітарної допомоги та підтримки життєдіяльності у громадах у такий складний час. 

Впевнений, що разом ми реалізуємо ще багато проєктів для допомоги жителям Донеччини та розвитку громад.

Працюємо далі заради нашої Перемоги!» - привітав колег Вадим Філашкін.