портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін вручив нагороди очільникам військових адміністрацій Донеччини

Опубліковано 28 червня 2024 року, 12:05

У День Конституції України голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації вручив заслужені нагороди колегам — керівникам місцевих адміністрацій.

Орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримали очільники Покровська і Краматорська — Сергій Добряк і Олександр Гончаренко. Відзнакою Президента України «За оборону України» нагороджені керівники Волноваського, Покровського і Краматорського районів — Юрій Бакаєв, Володимир Замотаєв і Андрій Панков, а також керівники Званівської, Сіверської, Слов'янської і Часовоярської місцевих адміністрацій — Олександр Білицький, Олексій Воробйов, Вадим Лях і Сергій Чаус.

18 керівників отримали нагрудний знак «Знак пошани» Донецької ОДА, 1 — цінний подарунок. А секретар Новогродівської міськради Лілія Бєгалі нагороджена грамотою Верховної Ради України.

«Я пишаюсь тим, що працюю разом з вами. Пишаюсь тим, як ми переформатували роботу з початку повномасштабного вторгнення. Ми всі підтримуємо одне одного і завдяки злагодженій роботі стримуємо ворога по всім напрямкам», - наголосив Вадим Філашкін.