портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін взяв участь нараді з керівниками обласних військових адміністрацій за участі Президента України

Опубліковано 15 липня 2024 року, 15:58

Про це повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

День Української Державності провів у серці нашої держави — у Києві. Тут під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулися святкові урочистості та робочі події.

Президент провів нараду із керівниками обласних військових адміністрацій. Доповів про оперативну обстановку на Донеччині та стан справ в енергетиці.

Під час недавнього візиту до США Президент обговорив із губернаторами штатів можливість прямої взаємодії між регіонами — і тепер доручив областям налагодити співпрацю на регіональному рівні з представниками американських штатів.

«Для нас такий підхід знайомий і зрозумілий — ще взимку цього року ми на рівні області почали переговори зі штатом Нью-Йорк про побратимство. Поглиблення стосунків однозначно піде нам на користь.

Також сьогодні взяв участь у нагородженні: Президент нагородив 5-х бійців званням «Герой України», вручив 2 «Хрести бойових заслуг» та різні ордени. Дуже важливо, щоб наші захисники мали підтримку від держави — і на символічному рівні теж», - наголосив Вадим Філашкін.