портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін взяв участь у брифінгу щодо енергетичних потреб України та підготовки до осінньо-зимового періоду

Опубліковано 16 серпня 2024 року, 19:05

Голова Донецької ОДА Вадим Філашкін взяв участь у брифінгу щодо енергетичних потреб України та підготовки до осінньо-зимового періоду 2024–2025 років. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.  

На заході обговорили шляхи стабільного проходження сезону, реалізацію проєктів з когенерації та забезпечення критичної інфраструктури резервним живленням.

«Завдяки підтримці USAID в рамках Проєкту енергетичної безпеки, обласне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» отримало дві когенераційні установки для Дружківки та Краматорська. У Дружківці монтаж завершено повністю, в Краматорську — на 40%. Це забезпечить теплопостачання у певних районах за тривалої відсутності електрики», - повідомив очільник області. 

Він також зазначив, що від березня 2023 року область отримала 923 генератори, у тому числі — 12 потужністю понад 650 кВт. «Це дозволяє стабільно працювати комунальним підприємствам, мобільним операторам, пунктам незламності та іншим критичним об'єктам. Ці генератори забезпечують безперебійну роботу 339 об'єктів теплового та водопровідно-каналізаційного господарства області», - зауважив Вадим Філашкін.