портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ваучер на навчання: інвестуйте в себе та своє майбутнє

Опубліковано 01 липня 2024 року, 11:02 , Донецький обласний центр зайнятості

Бажаєте отримати нову професію або підвищити кваліфікацію? Державна служба зайнятості пропонує скористатись ваучером на навчання. Він надає можливість безкоштовно здобути освіту у різних навчальних закладах. 

На вибір пропонується 124 професії та спеціальності, за якими можна пройти навчання (повний перелік за посиланням https://bit.ly/43861Po). Також самостійно можна обрати заклад освіти та форму навчання.  

Ваучером можуть скористатись громадяни, які мають професійно-технічну чи вищу освіту та відносяться до наступних категорій:

⦁    внутрішньо переміщені особи;

⦁    учасники бойових дій;

⦁    звільнені з військової служби;

⦁    45+ років;

⦁    люди, які отримали поранення внаслідок війни;

⦁    особи з інвалідністю;

⦁    люди, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України.

Вартість ваучера складає 30 280 грн. Якщо навчання дорожче за цю суму, то роботодавець або особа доплачує різницю самостійно.

Подати заявку на його отримання можна на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/profnavch/voucher або звернувшись безпосередньо до центру зайнятості https://t1p.de/2u2np.

Виникли питання або потрібна більш детальна інформація? Звертайтеся до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0 800 33 61 67.