портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Важливе кожне життя: З Авдіївки евакуювали літню жінку – росіяни розбили її будинок

Опубліковано 11 серпня 2023 року, 11:39

Пенсіонерка жила з сином у старій частині міста, біля промзони, де вже 9 років точаться важкі бої. Забирали родину під вибухами снарядів. Поліцейські продовжують рятувати авдіївців, оселі яких щодня руйнує росія.

Поліцейські намагаються убезпечити якнайбільше своїх земляків, вивозять людей з будь-якого куточка Авдіївки. Стара частина міста – один з найнебезпечніших районів через близькість фронту. Місцева жителька страждала від війни з 2014 року, але залишалася вдома. Тепер її в місті нічого не тримає, оскільки ворог знищив оселю, яку родина будувала все життя. Таких, як вона, з кожним днем більшає, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Літня жінка майже не ходить через поламані руку та ногу, але екіпаж пристосований для перевезення маломобільних і лежачих людей. «Білі янголи» доставили пенсіонерку з сином у безпечне місце. Далі сім’я поїде під опікою співробітників ДСНС.

В Авдіївці залишаються близько 2 тисяч жителів. Поліція закликає не чекати, поки окупанти поцілять у будинок, а рятувати своє життя та виїжджати вже зараз. Телефон евакуаційної групи «Білий Янгол» на Авдіївському напрямку - 066-56-19-102.