портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вчителі з Донеччини стали переможцями міжнародного конкурсу «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Опубліковано 08 квітня 2023 року, 10:19

Три вчителі української мови та літератури Добропільської міської територіальної громади стали переможцями ІІІ Міжнародного конкурсу для вчителів «Українознавчі пріоритети освітнього процесу», який проводив Науково-дослідний інститут українознавства Міністерства освіти і науки України.

Так, учитель Водянської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 11 Олена Морозова посіла І місце в номінації «Авторський розвивальний навчальний урок на українознавчій основі для базової загальної середньої школи (5–9 класи)», учитель Білицької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 9 Тетяна Климовець - І місце в номінації «Авторський розвивальний навчальний урок на українознавчій основі для повної загальної середньої освіти (10–11 класи)», учитель Святогорівської ЗОШ І–ІІІ ступенів Оленаи Пивоварова – ІІ місце в номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5–9 класи).

У конкурсі брали участь педагоги 18 областей України. Перемога наших земляків є інтелектуальним внеском у спільну Перемогу, у пізнання та творення українського світу. Їхні роботи спрямовані на формування в сучасної молоді національних суспільно-державних цінностей як ідейного підґрунтя української ідентичності. Це освітянський фронт. І педагоги Добропільської громади тримають його міцно!

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації