портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: дорожники працюють на ділянці автошляху Т-13-02 КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут

Опубліковано 02 вересня 2021 року, 10:44

Дорожники продовжують працювати на автомобільній дорозі Т-13-02 КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут на ділянці км 165+200 – км 178 +520, капітальний ремонт якої здійснюється в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Дорога Т-13-02 КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут є територіальною дорогою державного значення і відноситься до ІІІ технічної категорії. Траса проходить біля села Яковлівка.

Існуюча мережа автомобільних доріг загального користування забезпечує регулярний зв’язок господарств району з обласним центром, з сусідніми районами області та забезпечує вихід в інші регіони України.

Незадовільний стан дорожнього покриття заважав нормальному руху автомобільного транспорту. За роки існування на ділянці проводилися лише роботи по ямковому ремонту покриття дороги в місцях ушкоджень.

На сьогодні на ділянці завершуються роботи по влаштуванню верхнього та нижнього шару дорожнього покриття, тривають роботи по влаштуванню примикань.

Виконує роботи підрядна організація ТОВ «СЛАВДОРСТРОЙ».

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт.


За матеріалами Служби автомобільних доріг у Донецькій області