портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: Мешканці Донеччини можуть у режимі реального часу бачити спорудження стадіонів

Опубліковано 19 червня 2020 року, 14:20 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Мешканці Донеччини мають змогу у режимі реального часу бачити спорудження стадіонів, що відбувається на території області  у рамках програми «Велике будівництво».

У контексті національного проєкту, спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури України,  включені 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську. 14 травня в рамках програми «Велике будівництво» було відкрито перший в Україні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького».

На сайті управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації створено розділ «Велике будівництво»,   де можна ознайомитися з інформацією щодо стану реалізації проєктів зі спорудження цих стадіонів. 

 На сторінці містяться опис проєктів, дані про поточні роботи на об'єктах, актуальні фотографії, а також посилання на вебкамери, які транслюють будівництво в режимі реального часу:

Селидове: https://youtu.be/9E5iEbHPmto

Слов'янськ: http://www.slavrada.gov.ua/?view=camera27, http://www.slavrada.gov.ua/?view=camera28, http://www.slavrada.gov.ua/?view=camera29

Волноваха: https://lancity.net.ua/ip-камери

Краматорськ: у процесі встановлення та налагодження вебкамери.