портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: на Донеччині п’ять шкіл та п’ять садочків планують здати в експлуатацію 1 вересня

Опубліковано 23 червня 2020 року, 13:13

Школи й дитячі сади, які входять до програми «Велике будівництво», повинні бути готові 1 вересня, стадіони та дороги – 15 жовтня. На цьому наголосив  голова Донецької облдержадміністрації,  керівник обласної військово-цивільної адміністрації  Павло Кириленко на засіданні колегії Донецької ОДА.

«Школи й садочки, які входять до програми «Велике будівництво», 1 вересня повинні бути готові.  Стадіони – 15 жовтня, дороги – також 15 жовтня.   П’ять шкіл, п’ять садочків повинні бути здані безальтернативно. Післязавтра я буду в Офісі президента і повідомлю голові держави і наш відсоток готовності, і про те, що програма буде виконана. Я за свої слова звик відповідати», - сказав очільник області.

Він нагадав, що в межах програми  на об’єктах буде встановлене відеоспостереження, щоб можна було бачити стан робіт в режимі реального часу. 

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.