портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: на Донеччині ведуться ремонтні роботи на 30 об’єктах соціальної спрямованості

Опубліковано 03 червня 2021 року, 14:47

Ремонтні роботи на 30 об’єктах соціальної спрямованості у Донецькій області ведуться в рамках президентської програми «Велике будівництво». Про це  голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на брифінгу у Краматорську сьогодні,  3 червня. 

«У цьому році роботи ведуться на 30 об’єктах соціальної спрямованості з обсягом фінансування понад 716 млн гривень. У тому числі ремонтуються: десять шкіл (в Авдіївці, три – у Бахмуті (№№11,12 і 18), Новогродівці, Родинському, Кальчику, Торецьку, Петрівці та Новоекономічному) і  сім дитячих садків: 4 -  у Маріуполі ("Дивосвіт", "Горобинка", "Світлячок", "Калинонька"), по одному - в Костянтинівці, Добропіллі й Мирнограді)», -  зазначив очільник області.

Він нагадав, що 31 травня відбулось відкриття першого у цьому році об’єкту «Великого будівництва» - маріупольської школи №26.

На її реконструкцію було спрямовано 123 млн гривень, і будівля, побудована ще у 1963 році, перетворилася на надсучасний навчальний комплекс: із новітнім освітнім та господарським обладнанням, потужною спортивною складовою (у школі є і зал для хореографії, і критий спортзал, і майданчики просто неба – для занять футболом, волейболом, баскетболом, бігові доріжки, майданчики для гри в шахи тощо). В процесі реконструкції, не змінюючи загальну площу будівлі, збільшили її потужність: там зможе вчитися 950 учнів, і вже на сьогодні повністю набрали 4 перших класи.