портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: триває ремонт автомобільної дороги М-30 Знам’янка-Луганськ-Ізварине

Опубліковано 21 липня 2021 року, 09:47

Триває ремонт автомобільної дороги М-30 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, який відбувається в рамках президентського проєкту «Велике будівництво».

Роботи ведуться біля села Даченське. Важливість цього об'єкта полягає в тому, що він входить до маршруту, що з'єднує захід і схід України.

«Зараз на даному об'єкті виконуються роботи по фрезеруванню старого дорожнього одягу, глибиною 10 см. Також викорчовуються чагарники. Ми укладаємо основу дорожнього одягу з органо-мінеральної суміші, а наступним етапом – вирівнюючий шар покриття з гарячого цільного крупнозернистого асфальтобетону. По завершенню влаштуємо верхній шар покриття з ЩМА-20. У подальших планах - облаштування автобусних зупинок, посадкових майданчиків, встановлення дорожніх знаків, бар'єрного огородження і нанесення дорожньої розмітки», - розповів начальник ділянки Віталій Щербаков.

Також проєктом передбачено: улаштування водовідводу з проїзної частини; досипання узбіччя; досипання укосів насипу; укріплення узбіччя кам’яним матеріалом h-10 см.

Термін закінчення ремонтних робіт - 20.08.2021 р.


Служба автомобільних доріг у Донецькій області