портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: у дитсадку «Гусельки» у Бахмуті працюють над створенням комфортних умов для дошкільнят

Опубліковано 30 червня 2020 року, 17:01

Створення комфортних умов для перебування дітей та підвищення якості надання дошкільної освіти передбачає проєкт капітального ремонту дитячого садку № 56 «Гусельки» у місті Бахмут, реалізація якого триває у рамках програми «Велике будівництво».

Проєктна потужність закладу - 115 дітей. У 2019-2020 навчальному році у ньому перебували 130 дітей (113% від потужності).

Будівельні роботи розпочато у січні 2020 року. Комплексний проєкт включає термомодернізацію будівлі із заміною покрівлі,  капітальний ремонт внутрішніх приміщень, благоустрій території, придбання меблів та обладнання.

Загальна кошторисна вартість проєкту складає 22 181,080 тис. грн. Наразі триває  коригування в межах кошторисної вартості з огляду на додаткові роботи, що виникли в процесі виконання будівельних робіт (проєктант ПП “АРКОН”, м. Краматорськ).

Генеральною підрядною організацією виступає  ТОВ "Авєга".

Наразі у дитсадку завершені роботи із заміни віконних блоків, системи опалення, каналізації, водопостачання, замінено покрівлю, утеплено горище, змонтовано пожежну сигналізацію.

Тривають роботи з утеплення фасаду, оздоблення внутрішніх приміщень,  заміни системи електропостачання та електроосвітлення, замовлено меблі та обладнання для харчоблоку.

Планова дата завершення робіт - 31 серпня 2020 року.

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти. Ця програма була ініційована президентом України Володимиром Зеленським.

Наразі у Донецькій області в рамках  «Великого будівництва» проводяться ремонти у п’яти дошкільних навчальних закладах та п’яти школах. У перелік об’єктів програми «Велике будівництво» також включені п’ять стадіонів на території Донеччини.