портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: у Святогірську тривають роботи з реконструкції обласного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини»

Опубліковано 13 жовтня 2021 року, 12:15

Тривають роботи з реконструкції обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» у Святогірську, які відбуваються в рамках президентської програми «Велике будівництво».  

Проєкт передбачає реконструкцію трьох спальних корпусів (три черги) та їдальні. 

У першому  корпусі ведуться оздоблювальні роботи по внутрішніх приміщеннях,  будівлю утеплено,  виконано часткові роботи з благоустрою території. 

 У другому корпусі виконано роботи  з посилення фундаменту будівлі, зроблено  кам’яну кладку третього поверху, ведуться роботи з устрою покрівлі.  

У третьому корпусі виконано надбудову третього поверху, роботи з посилення фундаменту будівлі  та з устрою покрівлі.  Ведуться роботи з устрою інженерних комунікацій та реконструкції внутрішніх приміщень.  

Щодо реконструкції харчоблоку – для збільшення потужності з 500 до 800 місць відбувається корегування документації, яке планується завершити у листопаді 2021 року, після чого будівництво продовжиться. 

Нагадаємо,  комплекс «Перлина Донеччини»  розташовано в екологічно чистій зоні поза межами великого населеного пункту, на території Національного природного парку «Святі гори». Він функціонує цілорічно.