портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

"Велике будівництво": Заступник голови Донецької ОДА проінспектував роботи по реконструкції стадіону у Селидовому

Опубліковано 09 вересня 2020 року, 09:20

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін ознайомився з ходом реконструкції стадіону "Шахтар" дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове. Реконструкція стадіону проходить в рамках національної програми "Велике будівництво" та фінансується за рахунок державного бюджету.

Заступник очільника області наголосив на необхідності пришвидшення робіт. "Усі проєкти "Великого будівництва" знаходяться на постійному контролі керівництва області та профінансовані у повному обсязі. Усі п'ять стадіонів Донеччини мають бути готові у терміни, визначені президентом, тому у разі необхідності ми готові допомагати будівельникам, залучати субпідрядні організації або у інший спосіб надавати допомогу. У будь-якому випадку реконструкція має бути якісною та завершитись вчасно", - наголосив Вадим Філашкін.

Оновлення стадіону "Шахтар" дозволить створити сучасні комфортні умови для спортивних занять населення всіх вікових категорій, а також проведення змагань різних рівнів у якісно новому форматі. 

Підрядником виступає ТОВ "АЛЬЯНСБУД", всі роботи проводяться згідно графіку та мають завершитися до 1 жовтня 2020 року.

Програма "Велике будівництво", що реалізується за ініціативи президента України Володимира Зеленського, передбачає масштабну розбудову якісної інфраструктури по всій країні.  Зокрема, до неї включено 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську.