портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: Завершується реконструкція будівлі у Краматорську, в якій розміститься сучасний дитсадок

Опубліковано 06 жовтня 2020 року, 09:54

Добігає кінця реконструкція занедбаної нежитлової будівлі у Краматорську, де розміститься сучасний дитсадок. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Реконструкція приміщення, на яку було витрачено 16,5 мільйонів гривень, відбувається в рамках президентського проєкту «Велике будівництво».

У будівлі повністю оновлена система теплопостачання, полагоджене внутрішнє та зовнішнє оздоблення. На прилеглій території створені ігрові та спортивні майданчики.

«Вже незабаром тут розпочне роботу дитсадок “Зернятко”, який готовий буде прийняти близько 50 дітей. Заклад буде доступний і для осіб з інвалідністю. Контролюю дотримання графіку робіт генеральним підрядником  проєкту - ТОВ “Будартель СХ-65"», - написав Павло Кириленко. 

Цього року в рамках "Великого будівництва" на Донеччині вже відремонтовано 4 дитячих садки - "Юний моряк" у Маріуполі, "Гусельки", "Кульбабка" та "Кріпиш" у Бахмуті. Ще на одному об'єкті у Краматорську (дитсадок "Зернятко") завершуються ремонтні роботи.