портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ветеран АТО Віктор Дикий з Лиману отримав два золота і срібло на «Іграх Нескорених 2:0»

Опубліковано 14 грудня 2020 року, 16:21

Учасник «Ігор Нескорених 2:0», ветеран АТО Віктор Дикий з Лиману отримав найвищі нагороди змагань - два золота і срібло.

Віктор Дикий  виборов дві золоті медалі у забігу на 400 метрів і півтора кілометра, друге місце – за дистанцію у 100 метрів.

Нагадаємо, «Ігри Нескорених 2:0» стартували в Україні у листопаді. В умовах пандемії Covid-19, онлайн формат відкрив широкі можливості – ветеран з будь-якого куточку країни міг взяти участь у змаганнях і доєднатися до родини нескорених.

На загал 60 ветеранів та військових з 15 областей України стали учасниками в шести категоріях перших онлайн мультиспортивних змагань Ігор Нескорених 2:0. Спортсмени змагались у шести видах спорту: плаванні, легкої атлетики, стрільби з луку, велоспорту, сухе веслування та паверліфтинг.

Учасники самі обирали вид спорту, місце змагань, день та час. Кожен розробляв свій підхід у дисципліні, відзняти його на відео та зафіксувати результат, відео надіслати до Організаційного комітету. Судді обирали переможців віртуально, по відео, а не у звичний спосіб.

Церемонія нагородження відбулась у Києві.