портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ветеранів у Донецькій області проінформували стосовно пільг та отримання безкоштовної психологічної реабілітації

Опубліковано 05 квітня 2024 року, 13:30

Онлайн-нарада з представниками районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Донецької області стосовно інформування ветеранів щодо отримання пільг та психологічної реабілітації Захисниками та Захисницями України

5 квітня відбулася онлайн-нарада начальника управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації Артура Насібяна та представниками районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Донецької області стосовно інформування ветеранів щодо отримання пільг та психологічної реабілітації Захисниками та Захисницями України.

У нараді взяли участь 7 представників районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Під час наради начальником управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації Артуром Насібяном презентовано чат-бот «Захисники Донеччини», який розроблено з метою інформативної допомоги Захисникам і Захисницям України та членам їх сімей.

Також проінформовано щодо отримання безкоштовної психологічної реабілітації ветеранами в Центрі психічного здоров'я та реабілітації "Лісова поляна" МОЗ України.

За результатами наради прийнято рішення щодо плідної взаємодії по інформуванню ветеранів щодо отримання послуг з психологічної реабілітації та чат-боту «Захисники Донеччини».

За інформацією управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації