портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

"Від плану до дії": профорієнтаційні зустрічі для ВПО в Донецькій області

Опубліковано 03 вересня 2024 року, 10:48 , Донецький обласний центр зайнятості

Серпень 2024 року став місяцем активних змін для внутрішньо переміщених осіб Донецької області. За ініціативи обласної служби зайнятості, протягом усього місяця проводилися профорієнтаційні заходи в рамках кампанії "Від плану до дії". Мета цієї ініціативи – надати всебічну підтримку ВПО в пошуку роботи та розвитку кар'єри. Завдяки різноманітним заходам, учасники отримали теоретичні знання та практичні навички, необхідні для успішного працевлаштування.

Переселенців ознайомили із затребуваними на ринку праці професіями та навичками. Спеціалісти служби зайнятості провели тренінги з техніки пошуку роботи, складання ефективного резюме та проходження співбесіди. ВПО ознайомилися з можливостями професійного навчання, підвищення кваліфікації та перекваліфікації. Кожен учасник мав змогу отримати персоналізовані рекомендації щодо пошуку роботи та розвитку кар'єри.

Загалом понад 500 ВПО  отримали практичні інструменти для успішного пошуку роботи та інтеграції в нових громадах.

Донецька обласна служба зайнятості продовжує надавати всебічну підтримку внутрішньо переміщеним особам. У планах – розширення спектру послуг та активізація співпраці з партнерами.

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.