портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась нарада щодо стану впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери

Опубліковано 15 березня 2023 року, 14:34 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Заступниця голови облдержадміністрації Юлія Костюніна та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації 14 березня 2023 року взяли участь у нараді щодо поточного стану подолання наслідків військової агресії рф проти України під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

На нараді розглянуті питання щодо поточного стану впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС) та Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти».

ЄІССС у всіх регіонах України впроваджується з жовтня 2022 року. Система дозволяє централізувати призначення, нарахування та виплати для внутрішньо переміщених осіб, що прискорює отримання ними допомоги та вирішення всіх проблемних питань внутрішньо переміщених осіб.

В ході наради розглянуто динаміку вирішення ключових проблем та недоліків системи; обговорено основні проблемні питання в роботі ЄІССС, які виникають під час здійснення призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам, та запропоновано шляхи їх вирішення.

Міністерством соціальної політики України повідомлено про вжиття відповідних заходів для усунення недоліків в роботі ЄІССС.