портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась онлайнова зустріч за результатами проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок на Донбасі»

Опубліковано 23 листопада 2021 року, 14:23 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Онлайнова зустріч за результатами проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок на Донбасі» за фінансової підтримки Міністерства з міжнародних справ Канади пройшла 22 листопада. 

Захід організовано міжнародною неурядовою організацією «ФІЛІЯ «АКТЕД» («ACTED»). Участь у засіданні взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

Загальна мета проєкту полягає у сприянні зменшенню бідності шляхом підвищення економічної безпеки тих, хто є найбільш непропорційно вразливим до бідності у постраждалих від конфлікту населених пунктів східної України, включаючи, але не обмежуючись цим, сільських жінок, літніх жінок, самотніх жінок-керівників домогосподарств, багатодітних жінок та чоловіків, жінок з обмеженими можливостями, жінок та чоловіків передпенсійного віку (старше 50 років), а також дівчат та хлопців. 

Проєкт реалізовується за наступними напрямками: підтримка самозайнятості та мікропідприємництва, просування кар’єри у сфері STEM, підтримка навчання на курсах IT напрямку, створення бізнес-консультаційних центрів, підтримка центрів зайнятості, інформаційна підтримка населення в процесі організації VSLA (ощадно-кредитні спілки/групи), центри денного догляду.