портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась презентація фотовиставки «Мої права порушені війною» де показано наслідки руйнування інфраструктури на Донеччині

Опубліковано 27 серпня 2024 року, 17:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

23 серпня 2024 року управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації було презентовано фотовиставку «Мої права порушені війною». 

В експозиції представлено фотографії, зроблені у різних куточках Донеччини, яка стала однією з найгарячіших точок війни. Кожна світлина – свідчення втрат і руйнувань, завданих російською агресією. Житлові будинки, школи, лікарні, культурні центри – все це стало мішенню для ворожих обстрілів.

Внаслідок бойових дій критична інфраструктура регіону зазнала значних руйнувань. Водопостачання, теплопостачання, електро- та газопостачання були перервані, що ускладнило життя цивільного населення. Дороги стали непридатними для проїзду, унеможливлюючи доставку гуманітарної допомоги та евакуацію людей. Крім того, масштабне забруднення довкілля створює довготривалу загрозу для здоров'я людей.

Але найбільшою трагедією війни є втрата людських життів. Наші захисники, відважно боронячи рідну землю, гинуть на полі бою. Невинні діти та мирні жителі стають випадковими жертвами жорстоких обстрілів. Російська агресія розділяє сім'ї, змушуючи людей покинути свої домівки та шукати притулку в інших регіонах або за кордоном.

Фотовиставка «Мої права порушені війною» є потужним свідченням масштабних порушень прав людини, які стали наслідком російської агресії та нагадуванням про те, що війна – це не лише руйнування міст, а й порушення фундаментальних прав людини на життя, здоров'я, безпеку та гідність.