портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась робоча нарада з питання застосування електронного сервісу «Електронний кабінет особи з інвалідністю»

Опубліковано 24 січня 2022 року, 17:46 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Робочу нараду з питання застосування електронного сервісу «Електронний кабінет особи з інвалідністю» провів департамент соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації сьогодні, 24 січня.  

У нараді взяли участь представники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів рад територіальних громад, райдержадміністрацій, військово – цивільних адміністрацій, Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

Обговорювалися питання ведення централізованого банку даних з проблем інвалідності, доопрацювань відповідної автоматизованої системи та порядку застосування електронного кабінету особи з інвалідністю.

Під час обговорення учасники заходу мали можливість отримати відповіді на питання, які виникають під час впровадження електронного сервісу «Електронний кабінет особи з інвалідністю», висвітлити напрацювання та поділитися досвідом у даному напрямку роботи.

Департамент соціального захисту населення наголосив на необхідності популяризації вказаного електронного сервісу та проведення заходів, в межах компетенції, щодо надання практичної допомоги відповідній категорії осіб під час реєстрації в електронному кабінеті.

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням або на офіційному вебсайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е – Сервіси».

Ознайомитись  з  інструкцією  користувача  електронного  кабінету  особи та навчальним відео можливо за посиланням.