портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась стратегічна сесія Громадської Спілки «Асоціація Гуманітарний центр «Все буде добре»

Опубліковано 27 листопада 2022 року, 21:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

25-27 листопада 2022 року відбулась стратегічна сесія Громадської Спілки «Асоціація Гуманітарний центр «Все буде добре». Під час заходу були розглянуті питання щодо розробки стратегічного плану роботи Спілки на 2022-2024 роки, розробки операційного плану на 2023 рік та розробки алгоритму дій щодо запобігання та протидії насилля цивільного населення під час воєнного стану.

На початку заходу учасників привітала заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, яка зазначила, що інститути громадянського суспільства і до повномасштабної війни завжди йшли пліч-о-пліч із державною владою в усіх важливих сферах, і зараз допомагають у вирішенні найгостріших питань, спрямувавши основний фокус діяльності на гуманітарну допомогу.

27 листопада учасники стратегічної сесії мали можливість поспілкуватися з заступницею Міністра молоді та спорту України Мариною Попатенко, яка розповіла про роботу Міністерства у сфері молодіжної політики, зокрема щодо розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання. 

Громадськими організаціями, які входять до Спілки, були опрацьовані проблеми та потреби вимушено переселених осіб, заходи щодо підтримки, надання гуманітарної допомоги, розвиток громад у післявоєнний період. Також було розроблено алгоритми дій по запобіганню гендерно зумовленому насильству, різних форм дискримінації по відношенню до жінок та дівчат, а також чоловіків на деокупованих територіях та серед вимушено переміщених осіб.

До участі у стратегічній сесії долучились спеціалісти управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

Захід було проведено Громадською спілкою «Асоціація Гуманітарний Центр «Все буде добре» за фінансової підтримки ІсарЄднання та Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні UNPFA.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації