портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася перша робоча онлайнова зустріч учасників проєкту «Молодь за демократію в Україні»

Опубліковано 24 березня 2021 року, 13:11 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Відбулась перша робоча онлайнова зустріч учасників проєкту «Молодь за демократію в Україні», який реалізується у межах Плану дій Ради Європи для України на 2018–2022 роки.

Цей проєкт ґрунтується на попередньому досвіді та продуктивній двосторонній співпраці Ради Європи та Міністерства молоді та спорту України у межах Рамкової програми співробітництва в галузі молодіжної політики між Радою Європи та Міністерством молоді та спорту України на 2016-2020 роки.

Під час засідання Наглядової ради Проєкту «Молодь за демократію в Україні»  було фіналізовано та затверджено перелік молодіжних центрів для запрошення для співпраці у межах другого компоненту проєкту «Активізація молодіжних центрів та молодіжна робота».

«Активізація молодіжних центрів та молодіжна робота» – це компонент проєкту «Молодь за демократію в Україні». Його метою є заохочення молодіжних центрів та молодіжних організацій до перегляду підходів для забезпечення того, щоб їхні стратегії задовольняли потреби молодих людей та відповідали стандартам Ради Європи з молодіжної громадської участі та молодіжної роботи. Від молодіжних центрів очікується, зокрема, внесок щодо втілення принципів переглянутої Європейської хартії про участь молоді в місцевому та регіональному житті.

Оголошення про запрошення молодіжних центрів до партнерства було відкрито з 13 січня по 1 лютого 2021 року. Двадцять чотири молодіжні центри надіслали аплікаційні форми у зазначені терміни. Чотирнадцять молодіжних центрів усіх рівнів вирішено запросити до партнерства, серед них - Донецький обласний дитячо-молодіжний центр.