портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася презентація освітньої системи AR Book

Опубліковано 22 серпня 2023 року, 16:54 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

За участю заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної для освітян Донеччини відбулася презентація освітньої системи AR Book.

Освітню систему AR Book для шкіл, учителів та учнів презентували доцент, кандидат біологічних наук, методистка Українського інституту розвитку освіти Міністерства освіти і науки України Людмила Лисогор та керівник відділу маркетингу міжнародної компанії FlexReality Олег Фітак.

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна акцентувала увагу на важливості підвищення якості освітнього процесу під час тривалого дистанційного навчання, та зазначила, що збагачення освітнього процесу новітніми технологіями дозволить надавати цікавий та доступний матеріал у вигляді практичних дослідів і наочних демонстрацій.

У презентації взяли участь більше 50 представників органів управління освітою територіальних громад, військових адміністрації області, 15 керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників, директори 29 шкіл.

AR Book – це інноваційна платформа, яка включає в себе широкий спектр сучасних ІТ технологій, наявності великої бази готових уроків, конструктора для створення уроків, інструментів моніторингу навчального процесу та залучення учнів до навчання, а також досліди за шкільною програмою у форматах доповненої та віртуальної реальності.

Матеріали стають живими, а навчання - захопливою подією.

Усі школи Донеччини зможуть скористатися безкоштовним доступом до AR Book та отримати унікальну можливість вдосконалити навчальний процес.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації