портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася робоча зустріч Урядової уповноваженої з гендерної політики та Заступника представника Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні із представниками Донецької ОДА

Опубліковано 03 червня 2022 року, 09:59 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Робоча зустріч Урядової уповноваженої з гендерної політики Катерини Левченко та Заступника представника Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Павла Замостьяна із представниками Донецької облдержадміністрації відбулася 1 червня у Головному офісі «Співдія-хаб» - Донецька область у м. Дніпро. 

На зустрічі обговорювалися актуальні проблеми, з якими зараз стикаються українки та українці. Не оминули й питання виявлення та допомоги постраждалим від сексуального насильства, пов‘язаного з війною.

На базі гуманітарних хабів починається робота з розробки пілотної програми, яка передбачає надання психологічної допомоги постраждалим від різних видів насильства з подальшим супроводженням таких випадків соціальними фахівцями та юристами.