портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася відеоселекторна міжвідомча нарада суб’єктів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству

Опубліковано 26 травня 2021 року, 12:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Відеоселекторна міжвідомча нарада суб’єктів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі щодо виконання «Державної соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року» відбулась 25 травня.  

Участь у нараді взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання, служби у справах дітей Донецької облдержадміністрації, ГУНП в Донецькій області, Донецького обласного центру соціальних служб, Фонду ООН у галузі народонаселення, Благодійного Фонду «Право на захист». Організатори заходу - Головне управління Національної поліції у Донецькій області

Під час наради було розглянуто наступні питання:

1. Проблемні питання, які пов’язані з рівнем взаємодії суб’єктів із протидії домашньому насильству в Донецькій області та шляхи їх усунення.

2. Стан роботи підрозділів поліції ГУНП в Донецькій області в даному напрямку діяльності.

3. Пропозиції до реалізації Державної соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року затвердженої постановою КМУ від 24.02.2021 № 145.