портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось чергове засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській райдержадміністрації

Опубліковано 25 вересня 2024 року, 17:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

25 вересня відбулось чергове засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській райдержадміністрації, в якому взяли участь члени ради, представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та інститутів громадянського суспільства.

Особливу увагу під час засідання було приділено питанням популяризації української мови серед молоді Мар’їнської громади, а також співпраці з громадськими організаціями, зокрема, з відокремленим підрозділом молодіжної організації «Пласт – Національна скаутська організація України» в м. Авдіївка «Станиця Авдіївка».

Ключовим рішенням засідання стало затвердження плану дій, спрямованого на системне зміцнення української національної та громадянської ідентичності в Покровському районі. План передбачає розробку та впровадження програм з популяризації української мови серед молоді, проведення  інформаційних кампаній з метою популяризації української культури, історії та традицій, співпрацю з громадськими організаціями для проведення спільних заходів, спрямованих на виховання громадянської відповідальності серед мешканців району. Також члени координаційної ради обговорили можливі формати та запланували проведення заходів з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України.