портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось нагородження відзнаками та грамотами

Опубліковано 29 серпня 2022 року, 19:29 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

29 серпня 2022 року заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна вручила відзнаки Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації за сумлінну плідну працю, організацію евакуації населення Донецької області в умовах дії воєнного стану в Україні. Частина учасників долучилися у форматі онлайн. Грамотами та подяками були відзначені залізничники, освітяни, державні службовці та волонтери, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

На початку заходу учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, військовослужбовців і добровольців, які віддали життя за Батьківщину. 

Українські залізничники з перших днів повномасштабного вторгнення стали в авангарді нашого спротиву. Зараз вони показують, що таке справжній героїзм у визначальні для країни часи. Сьогодні залізниця дійсно стала життєдайною системою країни. Її працівники від початку російського вторгнення героїчно евакуюють людей, перевозять вантажі військовим, біженцям, оточеним містам. 

Окупанти нищать освітню інфраструктуру Донеччини, крадучи у дітей право на освіту. Внаслідок військової агресії росії в області було вжито заходів щодо забезпечення евакуації й переміщення дітей у безпечні місця. Усі заклади, які були на території області та в яких перебували діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, або ж зараховані на цілодобове перебування, були евакуйовані завдяки неабияким зусиллям працівників закладів освіти області. 

Безпосередню участь у евакуації мешканців Донецької області активно беруть державні службовці. Активно здійснюють роботу у напрямку евакуації населення представники інститутів громадянського суспільства. Зокрема, велика команда Благодійного фонду «Слов’янське серце». Зараз необхідність перемістити людей у безпечне місце – одне з головних завдань для команди. Ризикуючи власним життям, під ворожими обстрілами вони евакуювали з місць активних бойових дій вже понад 9 тисяч людей. Гуманітарний центр #ВсеБудеДобре» об’єднав інститути громадянського суспільства з усієї України для вирішення гуманітарних викликів, які постають перед мешканцями Донецької області.

Також у межах заходу Почесними грамотами Міністерства молоді та спорту України за активну волонтерську діяльність, допомогу в організації евакуації мешканців Донецької області, допомогу у розповсюдженні гуманітарної допомоги, професіоналізм, відданість справі були нагороджені представники управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради, громадської організації «Союз молоді «Вперед – у майбутнє» (м. Дружківка), простору відповідальних татусів «Тато Хаб» (м. Краматорськ)

- Дякуємо усім вам, що знайшли у собі сили робити добрі справи. Дякуємо кожному, хто витрачаючи вільну хвилину, рятує, допомагає, підтримує. Ви стали в допомогу нашій державі. Ми пишаємося кожним і кожною із вас, і бажаємо не втрачати сил, бути відважними на своєму фронті, наближуючи якнайшвидшу перемогу. Україна – незалежна та незламна держава! Слава Україні! - подякувала учасникам Юлія Костюніна.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації