портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось урочисте нагородження працівників ПАТ «Укрзалізниця»

Опубліковано 05 листопада 2022 року, 18:29

Сьогодні, 5 листопада, до Дня залізничника України відбулось урочисте нагородження працівників ПАТ «Укрзалізниця», які попри обстріли з боку російської армії та загрозу власному життю забезпечували евакуацію цивільного населення та перевезення важливих вантажів. 

Участь у нагородженні взяли заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, перший заступник голови Луганської ОДА Олексій Смирнов та головний виконавчий директор ПАТ «Укрзалізниця» Олександр Камишин.

«Від імені начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка дозвольте привітати вас з професійним святом. Ви – справжні герої та справжні патріоти. Ви допомагаєте людям в евакуації з гарячих точок. Ви допомагали до повномасштабного вторгнення, і зараз робите в рази більше. Від себе особисто хочу побажати вам та вашим родинам найміцнішого здоров’я. Разом до перемоги!», - звернувся до присутніх Вадим Філашкін.

Від керівництва ПАТ «Укрзалізниця» та представників Донецької і Луганської областей залізничники отримали державні нагороди, пам’ятні нагрудні знаки, подяки та цінні подарунки за свій внесок у забезпечення функціонування залізничних шляхів в умовах війни.