портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Опубліковано 09 листопада 2021 року, 15:25 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань  соціальної політики та захисту прав ветеранів на тему «Соціальна підтримка та реабілітація осіб з інвалідністю» відбулося 9 листопада.  

Захід проводився на базі Державної реабілітаційної установи «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю».

У засіданні взяли участь Народні депутати України, Члени Комітету Верховної Ради України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України, Радник – уповноважений Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації, Урядовий уповноважений з прав осіб з інвалідністю, генеральний секретар ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України», представники від громадськості. 

Під час проведення заходу  обговорювалися питання соціальної підтримки та реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, та ознайомлення з діяльністю Державної реабілітаційної установи «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю».

Окремим блоком питань було обговорення надання комплексу реабілітаційних послуг особам/дітям з інвалідністю, професійної реабілітації осіб з інвалідністю, працевлаштування та створення відповідних умов їх праці.