портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось засідання Міжвідомчої комісії з питань застосування та реалізації норм міжнародного гуманітарного права в Україні

Опубліковано 08 лютого 2022 року, 17:17

Вперше за два роки сьогодні, 8 лютого, відбулось засідання Міжвідомчої комісії з питань застосування та реалізації норм міжнародного гуманітарного права в Україні. 

Захід пройшов в онлайновому форматі під головуванням Голови Комісії – Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Ірини Верещук за участі членів комісії – представників Міноборони, ДСНС, інших органів влади, а також представників міжнародних гуманітарних організацій, експертів та науковців. Донеччину представляли заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та співробітники структурних підрозділів ОДА.

Під час засідання були розглянуті основні організаційні питання функціонування Міжвідомчої комісії. Також розглянули застосування норм міжнародного гуманітарного права в Україні.

Ірина Верещук зауважила, що робота Міжвідомчої комісії буде відновлена у повному форматі, наразі вже затверджено її склад і визначені основні напрямки роботи.