портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось засідання обласної робочої групи з питань системної методологічної підтримки впровадження реформ у громадах

Опубліковано 22 квітня 2021 року, 13:38 , Департамент економіки облдержадміністрації

Спільне засідання обласних робочих груп з питань системної методологічної підтримки впровадження реформ у громадах Донецької та Луганської областей  було проведено в онлайновому режимі 21 квітня.

У заході взяли участь представники обласних робочих груп Донеччини та Луганщини, до компетенції яких відносяться питання економічного розвитку, фінансового забезпечення та організації внутрішнього контролю у громадах, у тому числі експерти Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру.

На початку зустрічі слухачам презентовано розроблений у співавторстві з цільовими робочими групами посібник «Модель фінансового менеджменту в умовах переходу до середньострокового бюджетного планування у територіальних громадах» та узагальнені результати оцінки системи управління місцевими фінансами у 14 громадах Донецької та Луганської областей.

Під час другої частини засідання присутні обговорили концепцію посібника «Модель внутрішнього контролю в місцевому фінансовому органі на рівні ОМС» та розповсюдження напрацьованих настанов у межах навчальних заходів Програм ООН із відновлення та розбудови миру у 2021 році.