портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось засідання регіональної консультативної ради з реалізації пілотного проєкту щодо створення системи надання послуги раннього втручання для забезпечення розвитку дитини

Опубліковано 23 липня 2021 року, 17:11 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Чергове засідання  регіональної консультативної ради з реалізації у Донецькій області в 2019-2021 роках пілотного проєкту «Створення системи надання послуги раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя»  відбулось під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної сьогодні, 23 липня.

На засіданні обговорювались питання реалізації пілотного проєкту у 2021 році та забезпечення організації заходів щодо міжвідомчої взаємодії інституцій, які залучені в наданні послуги раннього втручання.

Юлія Костюніна зазначила, що держава дуже рішуче налаштована на якомога швидке створення та розбудову послуги раннього втручання. Для цього тільки за останній час затверджено низку нормативних документів, які регламентують способи та шляхи надання цієї послуги.

Заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Романенко поінформувала учасників заходу про основні результати роботи в напрямку реалізації пілотного проєкту в поточному році. 

Відбулося конструктивне спілкування щодо обміну досвідом стосовно надання послуги раннього втручання між командами, які залучені у пілотному проєкті «Створення системи надання послуги раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя», та командами, які у 2021 році долучилися до проєкту.