портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося онлайн-засідання колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Опубліковано 09 червня 2023 року, 13:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

09.06.2023 року відбулося онлайн-засідання колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації (платформа Google Meet).

У ньому взяли участь структурні підрозділи у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських, селищних, сільських рад, райдержадміністрацій, військових адміністрацій, керівники обласних комунальних закладів та установ, які знаходяться у сфері керування управління.

На колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації були розглянуті такі питання:

1. Про дистанційні форми роботи з молоддю у сфері реалізації державної молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.

2. Про співпрацю з громадськими організаціями у сфері надання гуманітарної допомоги та евакуації населення.

3. Про діяльність комунального закладу "Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями".

4. Про реалізацію Плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року в Донецькій області.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації