портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось онлайн-засідання колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Опубліковано 29 вересня 2023 року, 11:29 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

28.09.2023 року відбулось онлайн-засідання колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації (платформа Google Meet). 

У засіданні колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації взяли участь структурні підрозділи у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських, селищних, сільських рад, райдержадміністрацій, військових адміністрацій, керівники обласних комунальних закладів та установ, які знаходяться у сфері керування управління. 

На колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації були розглянуті такі питання: 

1. Про стан реалізації регіональної програми розвитку сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми в Донецькій області на 2021-2025 роки» за 2022 рік.  

2. Про співпрацю органів державної влади, місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства у напрямку реалізації заходів національно-патріотичного виховання.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації