портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на території Донеччини

Опубліковано 09 грудня 2020 року, 16:41 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

План  проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Донецької області на 2021-2025 роки затвердили учасники засідання атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на території Донецької області, яке відбулося 9 грудня. 

Засідання атестаційної комісії, одним із основних завдань є дієвий контроль за організацією оздоровлення та відпочинку дітей, відбулося під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної.

В поточному році через запровадження протиепідемічних заходів  та у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, із 19 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Донецької області працювали тільки 4 дитячі заклади («Брусіно» с. Брусіно Лиманського району, «Зоряний шлях» с. Соснове Лиманського району, «Яструбок» м. Святогірськ, «Перлина Донеччини» м. Святогірськ), 15 – тимчасово припинили свою діяльність у 2020 році. 

За результатами засідання атестаційної комісії з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на території Донецької області були прийняті рішення про перенесення проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2021 рік та затвердження Плану проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Донецької області на 2021-2025 роки.