портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Опубліковано 27 лютого 2019 року, 16:02 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

26 лютого відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С.

На засіданні комісії заслухано звіти про результати роботи за 2018 рік міських тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат міст Костянтинівка, Мирноград та Слов’янськ. За результатами засідання головам вищезазначених комісій та органам місцевого самоврядування надано відповідні доручення.

Члени комісії приділили увагу розгляду питання економічного стану Санаторно-курортного реабілітаційного центра «Слов`янський курорт» (м. Слов’янськ).

Також на порядок денний засідання були винесені питання стану погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом Державним підприємством «Науково-дослідний інститут медико-екологічних проблем Донбасу та вугільної промисловості Міністерства охорони здоров`я України» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Маріупольський млинкомбінат». У ході засідання керівник ДП «НДІ МЕП Донбасу та вугільної промисловості МОЗ України» надав комісії графік погашення боргів з оплати праці. До вирішення питання погашення заборгованості ТОВ «Маріупольський млинкомбінат» прийнято рішення щодо залучення правоохоронних органів.