портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся інформаційний онлайн-обмін "Виклики та завдання бібліотек Донеччини"

Опубліковано 29 вересня 2022 року, 17:17 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Сьогодні, напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек, відбувся інформаційний онлайн-обмін бібліотечних фахівців Донеччини «Виклики та завдання бібліотек Донеччини". У заході взяли участь понад 30 директорів та бібліотекарів області. Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна привітала присутніх з професійним святом духовності, мудрості і культури.

«У ці нелегкі часи, коли війна руйнує долі, забирає життя, знищує вщент наші заклади, ми повинні як ніколи згуртуватися і доносити до кожного українця, до кожного небайдужого до долі України - українське слово, українську культуру! Уже зараз Донецька обласна державна адміністрація працює над планом відновлення та розвитку області після деокупації та припинення військової агресії рф. Ми вже зараз визначаємо основні шляхи і способи створення умов для збільшення кількості, підвищення якості та доступності культурних послуг!» - зазначила Юлія Костюніна.

Під час проведення заходу обговорювалися проблемні питання діяльності бібліотек Донецької області, які постали перед фахівцями та бібліотечними закладами через збройну агресію рф, та шляхи відновлення бібліотечної справи після нашої Перемоги!

Директор комунального закладу культури «Донецька обласна бібліотека для дітей» Юлія Василенко відзначила працівників бібліотечних закладів, які протягом 2021-2022 років активно працювали з читачами, створювали багато цікавих просторів, випускали відеожурнали, відеоролики, брали активну участь в обласних заходах.

Тож дякуємо колегам, які змогли доєднатися до інформаційного онлайн-обміну. Вітаємо всіх із професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек! Впевнені, що ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі будуть допомагати нам виборювати Перемогу на культурному та інформаційному фронтах, допомагати людям отримувати корисні знання та розвивати свій духовний і культурний потенціал. Впевненості та віри у краще і в Україну! Віримо в ЗСУ! Разом наближаємо Перемогу!

За матеріалами Управління культури і туризму облдержадміністрації