портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся краєзнавчий етап обласного освітнього проєкту «Український вимір»

Опубліковано 19 листопада 2020 року, 16:18 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Обласний освітній проєкт «Український вимір» реалізується КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки управління сім`ї, молоді та масових заходів донецької облдержадміністрації.

Проєкт проводиться з метою залучення учнівської та студентської молоді до активних форм історико - краєзнавчої, пошуково - дослідницької, волонтерсько – благодійної, військово - спортивної роботи, удосконалення змісту і засобів національно - патріотичного виховання підростаючого покоління.

У спелеосанаторії «Соляна симфонія» (м. Соледар) Донецький обласний дитячо-молодіжний центр зібрав учасників обласного освітнього проєкту «Український вимір» на змагання в краєзнавчому етапі.

Яскраві представники учнівської молоді Лиманщини (команда «Надія» з с. Шандриголове та команда «Дружба» з с. Рубці) та не менш талановиті та завзяті учасники з Мирнограду (команди «Пілігрими» та «Мрія»), після змістовної, пізнавальної краєзнавчої екскурсії солоними підземеллями Донеччини, представили свої проєкти, розкриваючи та презентуючи цікаві факти про рідну місцевість.

Команди-учасниці показали високий рівень підготовки та отримали від Донецького обласного дитячо-молодіжного центру грамоти та подарунки.

Під час заходу всі санітарні норми були дотримані, та ще молодь мала змогу оздоровитися, дихаючи корисним солоним повітрям копалень.