портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар»

Опубліковано 27 березня 2019 року, 11:17 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

26 березня 2019 року на базі ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» було проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області з професії «Кухар».

Зазначений конкурс проводився згідно з планом спільної роботи департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації і Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області з метою підвищення рівня фахової майстерності та виявлення кращих за професією учнів.

У змаганнях, які проходили у два тури (теоретичний та практичний) взяли участь 15 учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти ЗП(ПТ)О  Донецької області.

За результатами Конкурсу призові місця розподілилися таким чином:

І місце – Комаров Микита Валентинович, учень  ДНЗ «Краматорське  вище професійне торгово-кулінарне училище»;

ІІ місце – Квасенко Анастасія Олексіївна, учениця Краматорського вищого професійного училища;

ІІІ місце – Мостовий Віталій Олександрович, учень Маріупольського професійного ліцею сфери послуг і торгівлі.

Всі учасники конкурсу показали високий рівень теоретичної підготовки та професійні творчі здібності при виконанні практичного завдання – приготуванні філе курки, фаршированого яблуками та чорносливом.

Бажаємо всім учасникам конкурсу творчого самовдосконалення, а переможцю – гідно представити Донецьку область на заключному етапі конкурсу, який відбудеться у травні 2019 року в м. Києві.