портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Опубліковано 30 березня 2023 року, 12:45 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З 27 лютого по 30 березня 2023 року Донецьким обласним центром технічної творчості дітей та юнацтва у дистанційному форматі проведено обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». 

У заході взяли участь діти та учнівська молодь закладів освіти Бахмутської, Волноваської, Добропільської, Костянтинівської, Краматорської, Курахівської, Лиманської, Мирноградської, Новогродівської, Покровської, Селидівської, Слов’янської, Торецької та Часовоярської територіальних громад. Загалом діти підготували близько 400 експонатів. Це роботи, виконані у різних техніках: бісероплетіння, народна лялька, м’яка іграшка, вироби з природного матеріалу, писанкарство, декупаж, квілінг, ізонитка, живопис, гончарство, різьблення по дереву, паперова пластика, графіка, батик, художня вишивка, плетіння тощо. 

Кращі роботи будуть направлені у м. Київ для подальшої участі у всеукраїнському етапі виставки-конкурсу, проведення якого заплановано на травень-червень 2023 року.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації