портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся обласний святковий захід з нагоди Дня працівників освіти

Опубліковано 29 вересня 2022 року, 13:11 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З нагоди Дня працівників освіти у змішаному форматі відбувся обласний святковий захід за участю керівництва облдержадміністрації, педагогічних працівників закладів освіти області, представників Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

З вітальним словом до освітян звернувся президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень. Він наголосив, що попри важкі умови педагоги Донеччини продовжують гідно виконувати свої професіональні обов’язки, створюючи умови для розвитку кожної дитини, виховуючи справжніх патріотів своєї країни.

Нагородами від Національної академії педагогічних наук України за вагомий особистий внесок у розвиток освіти та з нагоди Дня працівників освіти відзначено заступницю голови облдержадміністрації Юлію Костюніну, радницю голови обласної державної адміністрації з гуманітарних питань Тамару Лук’янчук, директорку департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяну Сідашеву, заступницю директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганну Ященко.

У межах свята відбулось урочисте нагородження педагогів подяками Донецької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі, високий професіоналізм. Відзнаки вручила Юлія Костюніна. Вітаючи педагогів, заступниця голови облдержадміністрації зауважила на необхідності й надалі працювати злагоджено заради розбудови освітнього середовища.

Також до привітань приєдналися директорка департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації Тетяна Сідашева, голова Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Заморська, вручивши відзнаки від департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Заслужені нагороди отримали освітяни, які допомогли вихованцям здобути високі результати у навчанні, інтелектуальних та творчих конкурсах.

І хоча освітні заклади області цьогоріч працюють лише в режимі онлайн, а діти та вчителі розкидані долею по світу, процес навчання не призупинено. Донеччина впевнено відповідає на виклики сьогодення, трансформуючи галузь так, щоб кожна дитина мала доступ до здобуття української освіти.

Зі святом вас, шановні працівники освіти Донеччини! Бажаємо стійкості, творчих успіхів на шляху до Перемоги України!!!

За матеріалами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації