портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся підсумковий захід проєкту «Мережа змін. Рестартинг молодіжних центрів»

Опубліковано 03 листопада 2021 року, 14:44 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Відбувся підсумковий захід проєкту «Мережа змін. Рестартинг молодіжних центрів», який реалізовується громадською організацією «Платформа ініціатив Теплиця» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Він поєднав у собі онлайновий та офлайновий формати проведення. Під час заходу було представлено 9 аналітичних звітів з досягненнями 9 молодіжних центрів Донеччини, отриманими під час участі в програмі «Мережа змін».

Ці досягнення стосувалися зростання кількості та якості проведених заходів у молодіжних центрах, кількості залученої молоді, якості ведення сторінок у соціальних мережах та зростання кількості підписників. Також 4 молодіжні центри, які стали фіналістами програми - «Надія» м. Красногорівка, «Мексика» с. Максимільянівка, «Ініціатива» с. Олександрівка Черкаської територіальної громади, «380 volt» м. Курахове - презентували стратегії розвитку своїх молодіжних центрів на найближчі 3 роки. Керівниками проєкту було надано рекомендації для подальшої діяльності молодіжних центрів.

Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна розповіла про перспективи підтримки діяльності молодіжних центрів зі сторони облдержадміністрації.

Реалізація проєкту «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів» відбувається завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).