портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся семінар-тренінг для практичних психологів закладів фахової передвищої освіти «Профілактика емоційного та професійного вигорання»

Опубліковано 21 листопада 2019 року, 17:38 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

19 та 20 листопада Донецьким обласним навчально-методичним центром психологічної служби системи освіти спільно з департаментом психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (Mental Health and Psychological Support), Міжнародним Комітетом Червоного Хреста (International Committee of the Red Cross ICRC) у м. Слов’янськ проведено семінар-тренінг для 17 практичних психологів закладів фахової передвищої освіти «Профілактика емоційного та професійного вигорання».

Практичні психологи детально розібрали, які симптоми спостерігаються у людини, яка знаходиться у стресовій ситуації, у стані тривоги, професійного вигорання та співчуваючої втоми.

Активності були присвячені відпрацюванню набутих навичок: учасники визначили позитивні та негативні копінгові стратегії, сформували власний щит протидії стресу. Тренери - Ізраель Артуро Медіна Гаска, делегат з питань психічної та психосоціальної підтримки, Власенко Марія, польовий офіцер-психолог, Баранова Наталія, координатор з питань психосоціальної підтримки - навчили учасників відчувати симптоми стресу, щоб своєчасно використати ресурс та запобігти травматизації, вигоранню та емпатійній втомі.