портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся урочистий пленум ради Мар’їнської районної організації ветеранів

Опубліковано 24 березня 2017 року, 15:29

24 березня в Курахівському міському центрі культури та дозвілля відбувся урочистий пленум ради Мар’їнської районної організації ветеранів, присвячений 30-річчю Організації ветеранів України та Мар’їнської районної організації ветеранів.

У роботі пленумі взяли участь голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, заступники голови та керівник апарату райдержадміністрації, помічник народного депутата України Сергія Сажко Тетяна Кущ, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови місцевих рад району, керівники військово-цивільних адміністрацій, голови первинних ветеранських організацій, члени ради районної ветеранської організації,  керівники підприємств, організацій, керівники громадських організацій, активісти організації.

Відкрив свято голова ради Мар’їнської районної організації ветеранів Василь Мелюс та підвів підсумки багаторічної роботи районної організації.

Зі словами вітання, нагородами та подарунками до ветеранів звернувся голова райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз.

«Дозвольте сьогодні від щирого серця привітати вас із визначною датою – 30-ю річницею заснування Організації ветеранів України та Мар’їнської районної організації ветеранів! Дорогі ветерани, ваш життєвий досвід, теплота ваших сердець, оптимізм, активна громадська позиція є найкращим прикладом для всіх нас, а найбільш за все – для підростаючого покоління. Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед борцями за визволення Батьківщини, невтомними трудівниками тилу, людьми, які відбудовували нашу країну у важкі повоєнні роки. Від щирого серця бажаємо вам мирного неба,  міцного здоров’я, родинного тепла, благополуччя та злагоди», – зазначив у своєму виступі очільник району та нагородив Почесною грамотою Мар’їнської районної державної адміністрації::

Прокопову Надію Трохимівну, голову ради Курахівської міської організації ветеранів, — за значний особистий внесок у вирішення питань захисту соціальних і вікових інтересів людей пенсійного віку, збереження і примноження патріотичних традицій міста і району та з нагоди 30-річчя Організації ветеранів України;

Рябко Валентину Олексіївну, завідуючу музеєм історії Мар’їнського району, — за значний особистий внесок у розвиток  музейної справи в районі, пропаганду героїчних бойових і трудових традицій представників старших поколінь мар’їнців серед молоді та з нагоди 30-річчя Організації ветеранів України.

За вагомий особистий внесок  у становлення і розвиток ветеранського руху в Мар’їнському районі та з нагоди 30-річчя Організації ветеранів України  відзначив Подякою Мар’їнської райдержадміністрації:

Бунак Катерину Демидівну — ветерана праці, колишнього голову  ради Георгіївської сільської організації ветеранів;

Єременка Олександра Федоровича — ветерана праці, колишнього голову ради Павлівської сільської організації ветеранів.

З особливою датою — 30-річчям з моменту заснування — Мар’їнську районну організацію ветеранів на чолі з її головою Василем Мелюсом та усіх ветеранів району у своїх виступах привітали помічник народного депутата України С.М. Сажко – Тетяна Кущ, Курахівський міський голова – Роман Падун та запрошені гості. Після виступів вони провели церемонії нагородження активних та заслужених ветеранів району.

Після пленуму на присутніх ветеранів чекав святковий фуршет з урочистої нагоди та святкова концертна програма.

Мар'їнська райдержадміністрація